BOEKEN


Gezonde Fruitijsjes Recepten E-book

Kan je wel wat verkoeling gebruiken, ben je gek op ijs, maar eet je liever geen Magnum, Cornetto of Solero vol met suiker? Maak dan deze zomer zelf gezonde fruitijsjes, ijskoude snacks en verkoelende drankjes 100% natuurlijk, zonder geraffineerde suiker of chemische zoetstoffen! De basis van de 45 Miss Natural recepten die je vindt in "Gezonde Fruitijsjes en IJskoude Snacks" is fruit. Fruit is van nature zoet en zit boordevol vezels, vitaminen en mineralen, die je weer de benodigde energie geven om je sterk en vitaal te voelen. Deze gezonde ijsjes zijn dan ook een ideaal tussendoortje voor kinderen en natuurlijk jezelf op warme zomerse dagen! Dit is een e-book. Er is nu ook een gedrukte versie!


800 van 's werelds belangrijkste medicinale plantensoorten. Het boek bevat meer soorten, fytochemicaliën, bewezen indicaties, folkindicaties en doseringsgegevens dan de eerste editie in een nieuw, gemakkelijker te gebruiken formaat. De diepgaande inhoud, de toevoeging van kleurplaten en meer dan 200 zwart-wit illustraties maken dit boek de meest uitgebreide bron over geneeskrachtige kruiden.

NIEUW IN DE TWEEDE EDITIE:

· Meer dan 100 kleurenplaten, 4 kleurenkaarten

· Meer dan 200 zwart-wit illustraties

· Meer dan 800 medicinale planten - meer dan twee keer zoveel als de vorige editie, alfabetisch gerangschikt op gewone naam

· Meer kruiden uit de Afrikaanse, Ayurvedische, Chinese en Jamu-tradities

EENVOUDIGE TOEGANG TOT DE INFORMATIE DIE U NODIG HEEFT

Deze nieuwe editie is ontworpen om u snel toegang te geven tot de informatie die u regelmatig nodig heeft en is systematischer georganiseerd dan enige andere publicatie over medicinale kruiden. De vermeldingen zijn nu alfabetisch gerangschikt op algemene naam met de wetenschappelijke naam tussen haakjes. Er worden ook belangrijke synoniemen gegeven.

·Het wordt steeds duidelijker dat er in al onze planten, voedingsmiddelen, specerijen, kruiden, medicinale en giftige planten honderden biologisch actieve verbindingen zitten, vaak additief of synergetisch. Het debat gaat verder over hoe deze planten werken en hoe ze moeten worden gebruikt. Handbook of Medicinal Herbs, Second Edition combineert wetenschappelijk feit met volksgebruik en de persoonlijke ervaring van de auteur en biedt de meest afgeronde discussies over veiligheid, werkzaamheid, toxiciteit en rationeel gebruik die te vinden zijn in elke kruidenreferentie.

 1. Toegang tot de meest betrouwbare informatie over kruiden en alternatieve medicijnen van de vertrouwde auteur, Linda Skidmore-Roth, in Mosby's Handbook of Herbs and Natural Supplements! Deze gezaghebbende bron, beoordeeld door zowel verpleegkundigen als kruidkundigen, presenteert kruiden- en supplementprofielen in een handig A-Z-formaat voor snelle referentie. Het bijgewerkte, gestroomlijnde ontwerp van deze editie helpt u snel informatie te vinden, en een nieuwe systematische classificatie voor zwangerschap en borstvoeding biedt de nieuwste richtlijnen voor deze speciale klantenpopulatie.
  Gedetailleerde monografieën voor 300 veelgebruikte kruidenproducten en natuurlijke supplementen bevatten essentiële informatie over de producten die u bij uw klanten zult tegenkomen.
  Bijgewerkte referenties en informatie uit nieuwe onderzoeken maken dit een betrouwbare bron voor kruideninhoud.
  Waarschuwingspictogrammen waarschuwen u voor mogelijk gevaarlijke reacties die de gezondheid van uw klanten kunnen bedreigen.
  Populaire pictogrammen voor kruiden, zwangerschap en kinderen helpen u snel relevante inhoud te vinden voor veel voorkomende kruiden en specerijen voor speciale populaties.
  Het formaat voor snelle referentie biedt consistente monografieën voor elk kruid en maakt het gemakkelijk om de informatie te vinden die u nodig heeft.
  Herbal Resource appendix, Drug / Herb Interaction appendix, Pediatric Herbal Use appendix, en een lijst met afkortingen bieden essentiële bronnen en uitgebreid kruidenmateriaal op één handige plek.
  Een uitgebreide index van kruidentermen stelt u in staat om een ​​kruid op te zoeken aan de hand van de gewone of wetenschappelijke naam, maar ook op voorwaarde.
  Een zwangerschapsclassificatiesysteem van de Australian Therapeutic Goods Administration stelt u in staat om kruiden afzonderlijk te analyseren en biedt een consistente formule om te beslissen welke kruiden moeten worden gebruikt.
  De bijgewerkte inhoud bevat het nieuwste gebruik, acties, doseringen, contra-indicaties, bijwerkingen / bijwerkingen, interacties, farmacologie, waarschuwingen en referenties.
  Pediatric Herbal Use appendix behandelt gebruik, richtlijnen en uitgebreide pediatrische en adolescente informatie voor 32 kruiden.
  In de bijlage Geneesmiddelen- / kruideninteractie staan ​​bekende geneesmiddelen- en kruideninteracties voor kruiden in het handboek om de veiligheid van de cliënt te waarborgen.

Afslank Receptenbijbel

 

Wil je nooit meer jojoën of honger lijden zoals bij een dieet.

 

Afvallen terwijl je nog steeds zoetigheid en vetten kunt nuttigen.

 

De frustratie van al die waardeloze diëten achter je laten.

 

Een goed voorbeeld zijn voor je kinderen( die ook mee kunnen genieten van de recepten).

 

Je zult verbaasd zijn over hoe snel je je overtollige kilo's kunt kwijt raken!

 

Zet nu de eerste stap om de verandering in werking te zetten.

Bekijk de beste manier om gezond af te vallen


Het grote handboek voor de Labrador

Er is een nieuw ebook genaamd “Het Complete Handboek Voor De Labrador” die je kan helpen om je labrador op te voeden tot een gezonde, gelukkige en gehoorzame labrador.

Een labrador die jou en je familie jaren van plezier zal brengen zonder dat het je uiteindelijk een vermogen kost en zonder uren van verzorging?


Slank door de Overgang

“Het enige programma dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen in de overgang om buikvet te verbranden”

 

Ik ben al ongeveer 4 jaar in de overgang. De laatste twee jaar ben ik 14 kilo bijgekomen... Een dieet houd ik niet vol. Na een tijd kwamen de kilo’s bij mij er gewoon weer aan. Onder begeleiding van een sportcoach haalde ik goede resultaten. Echter was dit niet vol te houden met mijn gezondheid. Sinds twee maanden maak ik gebruik van de Slank door de Overgang methode van Ria Kamelle. Ik moet zeggen dat ik fijne resultaten heb behaald. Ik ben in 8 weken tijd, maar liefst 7 kilo afgevallen.

- Stephanie (49), Alkmaar


Kwebbels

 

Kwebbels Kinderboeken stelt met veel zorg elke maand een selectie van de leukste kinderboeken samen. Hiermee kunnen ouders maar ook opa's en oma's voorlezen uit de mooiste voorleesboeken, samen lachen, kijken en zoeken. Het kinderboekenpakket wordt volledig aangepast aan het niveau van een kind. Zo hebben ze speciale pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Ieder boekenpakket bevat minimaal 4 boeken: zoekboekjes, voorleesboeken en knutselboeken.