• verzendkosten 5,50
  • bezorging 1 - 3 werkdagen
  • gratis bezorging vanaf 50 Euro
  • ontvangt 10% korting bij uw eerste bestelling
  • Uw kortingscode: ACTIE10PROCENT

CADUCEUS Kruidenapotheek

medicinalekruidenonline.nl

Caduceus Kruidenapotheek heeft alles in huis voor de dagelijkse verzorging van jezelf, en van je familie.

 

Diagnoses van voedselallergieën

Er zijn twee manieren om een voedselallergie te diagnosticeren: het eliminatiedieet en de polstest.

Een eliminatiedieet moet nauwlettend worden gevolgd door een arts uit de alternatieve gezondheidszorg. Als u tijdens dit dieet aan een ziekte lijdt, moet u stoppen, de aandoening behandelen en opnieuw beginnen als u zich beter voelt.


Het eliminatiedieet is een vrij eenvoudig dieet. Ten eerste eet u zeven tot tien dagen lang voedsel dat waarschijnlijk geen allergische reactie zal veroorzaken, bijvoorbeeld rijst, fruit, vlees en bepaalde groenten. Vervolgens voeg je langzaam nieuwe voedingsmiddelen toe, één voor één, één dag tegelijk. Als u op welk voedsel dan ook reageert, noteer dan uw symptomen en wacht minimaal vierentwintig tot achtenveertig uur voordat u ander voedsel introduceert. Door bij te houden welke voedingsmiddelen een reactie veroorzaken, weet u welke voedingsmiddelen u moet vermijden.


De polstest is een sneller diagnostisch hulpmiddel. Je vermijdt simpelweg een bepaald voedingsmiddel gedurende vier dagen. Vervolgens meet u uw polsslag, en dan eet u het voedsel op, na twintig minuten wachten meet u opnieuw uw polsslag. Als uw hartslag met tien slagen per minuut is gestegen of gedaald, bent u mogelijk allergisch voor het voedsel. Zodra u uw allergieën heeft geïdentificeerd, is uw belangrijkste doel het opstellen van een voedingsplan dat irriterende voedingsmiddelen vermijdt en tegelijkertijd optimale voeding biedt.Kruidenbehandeling tegen hoofdluizen

▸ 5 druppels etherische olie van tea tree, eucalyptus, rozemarijn en lavendel
▸ 100 ml zoete amandelolie

1. Combineer de essentiële oliën met de zoete amandelolie.
2. In het haar van het kind wrijven en 12 uur laten inwerken.
3. Uitwassen en grondig kammen.

300 g organisch poeder

Organic Green Super Powder is geen gewone groene shake ... Deze vezelrijke biologische voedingsmiddelencombinatie bevat 35 groene voedingsmiddelen, groenten, fruit, bessen, kruiden, champignons, spruiten en zaden PLUS bio-actieve enzymen in een enkele portie - organische veganistische voeding gemakkelijk gemaakt , met van nature een hoog gehalte aan vitamine C-vorm.

 


Hoest

Dit is de manier waarop de natuur een infectie van de luchtwegen verwijdert en de longen tegen schade beschermt. Om deze reden mag u een hoest niet onderdrukken.

Echinacea versterkt het immuunsysteem.

Een warme honing-citroendrank kan zo vaak als nodig worden gedronken. Doe een theelepel honing en het sap van een halve citroen in een kopje, vul met kokend water en laat afkoelen voordat je het drinkt.


Echinacea of rode zonnehoed wordt beschouwd als een natuurlijk antibioticum. Het staat al eeuwenlang bekend om de gunstige invloed op de weerstand in je lijf. Het versterkt het immuunsysteem. Echinacea stimuleert de productie van witte bloedcellen. Het wordt aanbevolen om drie keer per dag echinacea thee te drinken om de weerstand te versterken.