CADUCEUS Kruidenapotheek

NIEUWSBRIEF mei 2024

Bij CADUCEUS kruidenapotheek zetten we ons in voor jouw gezondheid en verzorging, met een compleet aanbod van helenden kruiden en natuurlijke supplementen. Onze producten variërend van ontstekingsremmende kruidenmixen tot versterkende supplementen, zijn ontworpen om zowel jou als je dierbaren te ondersteunen in het streven naar een vitaal leven.

Streef naar een harmonieus en vitaal bestaan met CADUCEUS Kruidenapotheek!

 

Baby's en kinderen

Het gebruik van natuurlijke geneeskunde is een zachte en lonende benadering van de gezondheid van uw gezin. Het ondersteunen en verzorgen van een kind tijdens een ziekte, of het nu een verkoudheid of waterpokken is, kan een gunstig fysiologisch effect hebben op ouder en kind. In plaats van toevlucht te nemen tot pijnstillende vrij verkrijgbare medicijnen, ondersteunt de behandeling van de ziekte op natuurlijke wijze het immuunsysteem en stelt het lichaam in staat de infectie te bestrijden, waardoor er ruimte ontstaat voor de ontwikkelingssprong die vaak plaatsvindt na een periode van herstel.

Bovendien behandelt de holistische geneeskunde de hele persoon en niet alleen de symptomen, zoals bij de allopathische geneeskunde. Een kind met hoest en keelpijn krijgt bijvoorbeeld waarschijnlijk van zijn arts een hoestonderdrukker en antibiotica voorgeschreven om de symptomen te behandelen. Een homeopaat die hetzelfde kind behandelt, overlegt met de ouder en, indien van toepassing, met het kind, in een poging de algemene gezondheidstoestand en kenmerken van het kind te achterhalen alvorens een geneesmiddel aan te bieden dat het beste bij het kind past.
behandelt het hele kind: zijn geest, lichaam en ziel. Andere holistische therapieën werken op dezelfde manier, waarbij de persoon wordt behandeld, en niet alleen de symptomen die hij of zij vertoont.

Het belangrijkste advies bij de behandeling van kinderen is om naar hen te luisteren. Kinderen hebben een geweldig zelfbehoud instinct en weten vaak precies wat ze nodig hebben om beter te worden. Sommige kinderen stoppen met eten als ze ziek zijn, omdat hun lichaam zich moet concentreren op beter worden in plaats van kostbare energie te gebruiken om voedsel te verteren. Andere kinderen hebben behoefte aan specifiek voedsel of kunnen je precies vertellen wat ze nodig hebben om zich beter te voelen.

Baby thee 70 gr

€ 5,95

Baby thee 70 gr

€ 5,95

Is nu aangepast en bevat Heemst wortel en Lijnzaad
Heeft gunstige invloed op normale werking darm en luchtwegen

Het gebruik staat op het zakje

Ook de borstvoedings thee en de na de bevallingsthee is vernieuwd.

1 theelepel aan baby geven of moeder 2 maal daags 1 kopje

Waterpokken

Vaak voorkomende virale infectie, die uitslag over het hele lichaam veroorzaakt – kleine rode verheven plekken die zich ontwikkelen tot ontstoken blaren – koorts en hoofdpijn. Zorg voor voldoende rust en vocht. Het homeopathische middel Rhus Tox verzacht de huidirritatie.
Spons het lichaam af met lauw water en voeg zuiveringszout toe aan het badwater verlicht de jeuk.

Hoest

Dit is de manier waarop de natuur een infectie van de luchtwegen verwijdert en de longen tegen schade beschermt. Om deze reden mag u een hoest niet onderdrukken. Het homeopathische middel Bryonia is effectief bij de behandeling van hoest en is verkrijgbaar in pilule- of siroopvorm. Echinacea versterkt het immuunsysteem. Een warme honing-citroendrank kan zo vaak als nodig worden gedronken. Doe een theelepel honing en het sap van een halve citroen in een kopje, vul met kokend water en laat afkoelen voordat je het drinkt.


Vegetarische kruiden capsules


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen