• verzendkosten 5,50
  • bezorging 1 - 3 werkdagen
  • gratis bezorging vanaf 50 Euro
  • ontvangt 10% korting bij uw eerste bestelling
  • Uw kortingscode: ACTIE10PROCENT

kruidenpoeder

Heerlijk in sap, smoothie of gerechten en een aanvulling op je dagelijkse voeding!Bloedsuikerverlagende thee

Bereiding: Een halve eetlepel poeder op 1 glas (200ml)kokend water trekken tot dat het koud is geworden. 

eerst seven en dan drinken. 30 minuten voor het eten.

Gebruik: 3 x daags 1 glas thee als de suiker hoog is.

1 - 2 x daags om te onderhouden als de suiker al normaal is.

ingredienten:

Paullinia pinnata

Phylantus amarus

Momordica charantia

Brandnetel (Urtica dioica L.)

Plantendeel: gedroogd blad
Toepassing: geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik


Maca (Lepidium meyenii Walp.)

Plantendeel: gedroogde wortels
Toepassing: geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik


Ter kennisgeving:
Door de huidige wetgeving zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassing van kruiden. Indien u momenteel geneesmiddelen neemt, stop de inname ervan niet of vervang ze niet zonder eerst een arts te raadplegen. Ook bij zware aandoeningen, zwangerschap, zogen of kleine kinderen is het verstandig u eerst goed te laten informeren.

Eeuwenoude traditie

Guayusa thee wordt al eeuwenlang gedronken door inheemse gemeenschappen in Ecuador, Peru en de Boliviaanse Andes, en is een belangrijk onderdeel van hun cultuur en sociale leven. De thee wordt traditioneel gedronken tijdens ceremonies en rituele gelegenheden en heeft een unieke aardse en zoete smaak, met een subtiel vleugje chocolade dat het onderscheidt van andere theeën en energiedranken.

Hoe gebruik je guayusa poeder

Om guayusa thee te bereiden giet je heet water over een theelepel poeder en laat je het een paar minuten trekken. Je kunt het ook toevoegen aan warme melk of koffie voor een gezonder alternatief voor andere cafeïnehoudende dranken. Bovendien kan het poeder worden toegevoegd aan smoothies of sappen voor extra voedingsstoffen en energie.

Ervaar de smaak van guayusa

Met zijn mildere smaak en minder bitterheid in vergelijking met andere theeën, is Guayusa een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende en kalmerende drank. Dus waarom niet vandaag nog Ilex guayusa poeder proberen en de heerlijke en unieke smaak van het Amazone regenwoud ervaren?

Guayusa-thee is een cafeïnehoudende kruidendrank die veel wordt geconsumeerd in Zuid-Amerika, met name in Ecuador. De bron, de hulstboom (Ilex guayusa), komt oorspronkelijk uit het Amazone-regenwoud.2

Het extract van guayusa bevat cafeïne en theobromine. Theobromine, een stof die ook in cacao zit, zou stemmingsverbeterende effecten hebben.

De bladeren van guayusa hebben stimulerende en antioxiderende eigenschappen. Vanwege dergelijke eigenschappen kan guayusa-thee mogelijk dienen als alternatief voor energiedrank.

Aanvulling Feiten
Actieve ingrediënten: catechine, epicatechine, epicatechinegallaat, epigallocatechine, epigallocatechinegallaat (EGCG), chlorogeenzuur, isochlorogeenzuur, neochlorogeenzuur, 2 alanine, glutamine en tryptofaan.
Alternatieve namen: Ilex guayusa, I. guayusa
Juridische Status: Drink thee; over-the-counter (OTC) voedingssupplement
Aanbevolen dosis: De dosering blijft onduidelijk
Veiligheidsoverwegingen: Bevat cafeïne (wees voorzichtig bij zwangerschap, borstvoeding, angst of slaapstoornissen)


HappyJuicy

Het doel van HappyJuicy is om mensen te helpen gezonder te leven via gezonde sapjes, bestaande uit vers groente en fruit, afkomstig uit eigen regio.

Niet alleen verbeteren deze sapjes de gezondheid maar het maakt de keuze voor een gezonde leefstijl ook makkelijker en efficiënter. Je hoeft namelijk niet zelf de producten in te kopen en te verwerken.

Of je nu gewicht wilt verliezen of je gezondheid wilt verbeteren door meer groente binnen te krijgen. Daarnaast zijn de recepten met veel zorg samengesteld door een professioneel team van experts die oprecht om mensen geven en bevlogen zijn in wat ze doen.

Je kunt een sapkuur / detox kuur doen van 1, 3 of 5 dagen of gewoon dagelijks een sapje drinken als aanvulling op je groente en fruit inname.