kruidenpoeder

Heerlijk in sap, smoothie of gerechten en een aanvulling op je dagelijkse voeding!1 maal daags 1 theelepeltje graviola poeder mengen met een voedingsmiddel naar keuze, bijvoorbeeld water, yoghurt, smoothie of wat eten.

Bloedsuikerverlagende thee

Bereiding: Een halve eetlepel poeder op 1 glas (200ml)kokend water trekken tot dat het koud is geworden. 

eerst seven en dan drinken. 30 minuten voor het eten.

Gebruik: 3 x daags 1 glas thee als de suiker hoog is.

1 - 2 x daags om te onderhouden als de suiker al normaal is.

ingredienten:

Paullinia pinnata

Phylantus amarus

Momordica charantia


Eeuwenoude traditie

Guayusa thee wordt al eeuwenlang gedronken door inheemse gemeenschappen in Ecuador, Peru en de Boliviaanse Andes, en is een belangrijk onderdeel van hun cultuur en sociale leven. De thee wordt traditioneel gedronken tijdens ceremonies en rituele gelegenheden en heeft een unieke aardse en zoete smaak, met een subtiel vleugje chocolade dat het onderscheidt van andere theeën en energiedranken

100g


HappyJuicy

Het doel van HappyJuicy is om mensen te helpen gezonder te leven via gezonde sapjes, bestaande uit vers groente en fruit, afkomstig uit eigen regio.

Niet alleen verbeteren deze sapjes de gezondheid maar het maakt de keuze voor een gezonde leefstijl ook makkelijker en efficiënter. Je hoeft namelijk niet zelf de producten in te kopen en te verwerken.

Of je nu gewicht wilt verliezen of je gezondheid wilt verbeteren door meer groente binnen te krijgen. Daarnaast zijn de recepten met veel zorg samengesteld door een professioneel team van experts die oprecht om mensen geven en bevlogen zijn in wat ze doen.

Je kunt een sapkuur / detox kuur doen van 1, 3 of 5 dagen of gewoon dagelijks een sapje drinken als aanvulling op je groente en fruit inname.