Augustus 2023

Natuurlijke Hennepzalf - Verlicht Pijn en Verzorg je Huid - 30ml

Ontdek de kracht van natuurlijke hennepzalf, speciaal ontwikkeld om jouw pijn te verlichten en je huid te verzorgen. Onze hennepzalf is gemaakt van hoogwaardige biologische hennepolie, rijk aan essentiële vetzuren en antioxidanten. Of je nu last hebt van spierpijn, gewrichtsontsteking of een droge huid, deze zalf is jouw natuurlijke bondgenoot voor dagelijkse verlichting.Voordelen:Verlicht Pijn: De krachtige combinatie van hennepolie en andere natuurlijke ingrediënten helpt snel pijnlijke spieren en gewrichten te kalmeren, zodat je je beter kunt bewegen en genieten van je dag.Hydrateert en Voedt: De zalf hydrateert intensief en voedt je huid diep, waardoor droogheid en ruwheid verminderen. Het resultaat is een zachte, soepele huid die er gezond uitziet en aanvoelt.Kalmeert Ontstekingen: Hennepolie staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor de zalf ideaal is voor de verzorging van huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.Natuurlijke Ingrediënten: Onze hennepzalf is vrij van schadelijke chemicaliën en synthetische toevoegingen. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jou en het milieu.Snelle Absorptie: De niet-vette formule van de zalf zorgt voor een snelle absorptie, zodat je snel verlichting ervaart zonder plakkerig aan te voelen.Handig Formaat: Met een handige 30ml flesje kun je de zalf gemakkelijk meenemen en overal gebruiken, thuis of onderweg.Veelzijdig Gebruik: Deze hennepzalf is geschikt voor alle huidtypes en kan op verschillende gebieden van het lichaam worden aangebracht. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zo vaak als nodig worden aangebracht.Laat de natuurlijke kracht van hennep jouw dagelijkse metgezel zijn en geniet van een leven met minder pijn en een gezondere huid. Bestel nu onze Natuurlijke Hennepzalf en ervaar zelf de voordelen!

Lees meer »
Juli 2023
September 2022

Het juiste gebruik van kokosolie in het haar

Om het haar te voeden met kokosolie moet het eerst gewassen worden met een milde, siliconenvrije shampoo. Spoel het haar vervolgens grondig uit. Spoelen gedurende ten minste twee tot drie minuten is essentieel om alle shampooresiduen te verwijderen. Vervolgens wordt het haar zoveel mogelijk met een zachte doek gedroogd door het zachtjes uit te knijpen.

Lees meer »
Augustus 2022

Toorts

Botanische naam en familie: Verbascum thapsus, V. densiflorum, V. phlomoides; Scrophulariaceae FamilieGebruikte delen: blad, bloem (zonder de kelk), wortel (zelden)Medicinaal gebruikToorts voedt yin, stimuleert en reinigt de longen en lymfeklieren, maakt slijm vloeibaar, ontspant de bronchiolen, verhelpt zwelling, ontspant spasmen en schrikt infectie af. Het wordt vaak aanbevolen voor intense hoest. De bloem is verzachtender dan het blad en het blad samentrekkend dan de bloem.Topisch wordt het slijmerige toortsblad gebruikt als een genezend kompres in gevallen van acne, steenpuisten, kneuzingen, oorpijn, eczeem, klierontsteking, aambeien, mastitis, bof, reumatische gewrichten en tumoren.Fysiologisch karakterBlad: alternatief, anodyne, antibacterieel, antiseptisch, krampstillend, samentrekkend, verzachtend, diureticum, verzachtend, slijmoplossend, borstvinnen, yin tonicBloem: pijnstillend, ontstekingsremmend, krampstillend, verzachtend, verzachtend, zenuwstelpend, kalmerendWortel: DiureticumBestanddelenBlad: Caroteen, choline, calcium, coumarine, magnesium, zwavel, hars, saponinen,glycoside (aucubine), flavonoïden (hesperidine, verbascoside), slijmstoffen, rotenon,tannines (De wortel en bloem zijn nog niet onderzocht op hun bestanddelen.)Traditionele doelen van toepassingBlad: Astma, bronchitis, catarre, verkoudheid, congestie, hoesten, blaasontsteking, diarree, dysenterie, dyspnoe, eczeem, emfyseem, griep, hooikoorts, nier-infectie, laryngitis, longzwakte, bof, faryngitis, pleuritis, reuma, klierziekte, kortademigheid adem, gezwollen klieren, tonsillitis, tuberculose, tumoren, kinkhoestBloem: oorontsteking en pijn, griep, laryngitis, faryngitisWortel: IncontinentieContra-indicatiesToorts wordt over het algemeen als veilig beschouwd, hoewel het blad cumarine en rotenon bevat, die in het verleden tot bezorgdheid hebben geleid door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).SmaakToorts heeft een milde, aangename, zoete, hoewel licht bittere smaak en een verkoelende, bevochtigende energie. Zorg ervoor dat u toortsthee door een zeer fijne zeef zeef om de irriterende haren op de bladeren te verwijderen.Wildcrafting en teeltEr zijn ongeveer driehonderd soorten toorts afkomstig uit Eurazië en Noord-Afrika; verschillende zijn nu genaturaliseerd in Noord-Amerika. Deze tweejarige plant kan 2,13 m hoog worden. In het eerste jaar vormt het een basale rozet van grote, puntige bladeren met wollige haren. Het tweede jaar vormt zich meestal een lange, onvertakte stengel en produceert een aar van gele bloemen en afwisselende, elliptische stengelbladeren. De beharing van toorts stelt hem in staat te overleven in hete, droge omstandigheden, en hij wordt vaak aangetroffen in braakliggende terreinen en sloten. de tuin, toorts gedijt in de volle zon en goed doorlatende grond, met weinig tot matige hoeveelheden water.

Lees meer »
Augustus 2021

Natuurlijk! Suikervrij

Suiker is een verslavende stof, net als cafeïne, nicotine of alcohol. Het eten van te veel suiker kan op lange termijn ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid en je uiterlijk. De online cursus ’40 dagen zonder Suiker geeft je de tools die je nodig hebt om controle over je suikerinname te krijgen.

Lees meer »
Juni 2021

Sea moss zeewier een echte aanrader

Sea moss (Mastocarpus stellatus) is een uniek superfood. Je vindt het in de ondiepe wateren langs de rotsige kusten van de Atlantische Oceaan van Europa en Noord Amerika. Het wordt met de hand geoogst in zijn natuurlijke omgeving aan de kust van Galicië (Golf van Biskaje en Portugese Wateren).

Lees meer »
Mei 2021

20 Dagen Suikervrij

Geraffineerde suikers zijn waarschijnlijk de gevaarlijkste ingrediënten in moderne voeding. Ze bevatten extreem veel calorieën en zijn zeer verslavend, en dit kan ons dik maken. Tegenwoordig gebruiken een op de vier Nederlanders geraffineerde suiker. Overmatige consumptie van geraffineerde suiker verhoogt het risico op vele vormen van kanker, hart- en vaatziekten, diabetes type 2, algemene ontstekingen en vroegtijdige veroudering.

Lees meer »
November 2020
Oktober 2020
September 2020

Eucalyptusoliën en hun voordelen

De eucalyptus is de voedselbron geweest voor koalaslagen, maar het is ook voeding voor dieren in het wild. Misschien wel het beste is dat deze plant ook rijk is aan geëxtraheerde etherische oliënvan de bladeren, die belangrijke geneeskrachtige eigenschappen bezit. Deze boom, ook bekend als de Tasmanian Blue Gum, biedt een uitzonderlijk voordeel, en hier zijn de belangrijkste toepassingen van zijn oliën en hun voordelen.EEN COMBINATIE VAN DE eucalyptusolie met olijfolie of kokosolie kan je haar een speciale traktatie geven voor een absoluut hydraterend effect. Dit helpt roos en die jeukende hoofdhuid op afstand te houden. Bovendien kunt u het ook gebruiken om luizen op natuurlijke wijze te voorkomen als u geen chemische behandelingen wilt toevoegen. Volgens NYU Medical School is deze olie ook efficiënt bij het behandelen van sinusitis, waardoor patiënten sneller resultaten bereiken. Of het nu op uw tapijt, kleding of een andere stof in huis is, deze oliën zijn essentieel om de meest hardnekkige plekken aan te pakken. Trouwens, als je kauwgom op je schoenen hebt, kun je erop rekenen, maar het kan zijn dat je een steekproef moet doen om er zeker van te zijn dat dit de kwaliteit van het oppervlak niet aantast.

Lees meer »
Juli 2020
Juni 2020

Chamomile Matricaria recutita, Anthemis nobilis

Kamille is een van de meest geliefde en meest gebruikte kruiden. Veilig, zacht en effectief, kamille heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om een ontstoken, geïrriteerde of gevoelige huid te behandelen. Het is goed voor alle huidtypes, maar is vooral geschikt voor de gevoelige huid. Het wordt vaak gecombineerd met kalander en gebruikt in huidverzorgingsproducten voor zuigelingen en kinderen. De bloemen zorgen voor een prachtige spoeling voor licht haar en geven glans en gouden highlights wanneer ze gedurende een bepaalde periode worden gebruikt. Kamille heeft milde zenuweigenschappen en wordt in kruidenbaden gebruikt vanwege de ontspannende en kalmerende effecten. Opmerking: sommige mensen hebben allergieën voor de Compositae-familie, waartoe kamille behoort; vermijd kamille als je merkt dat het jeukende ogen, keelpijn of huidirritatie geeft.

Lees meer »
Maart 2020

Proteinerijke Recepten Pakket

Het Proteïnerijke Recepten Pakket bevat naast het hoofd eBook met 75 proteïnerijke ontbijt, lunch en diner recepten ook de bonus eBooks 25 smoothies, 20 snacks, 25 salades en 10 gezonde salade dressings. Dit zijn totaal 155 recepten voor slechts €27!

Lees meer »
Februari 2020