CURSUSSENDe Diabetes Revolutie

Herstel én voorkom diabetes type 2
met leefstijl als medicijn!
Een online cursus van drs. Richard de Leth


21KETO het nieuwste en meest complete afslankprogramma van dit moment!

Vers van de pers! Met 21KETO leer je in 21 dagen hoe je makkelijk kunt afvallen met het keto dieet. Dit dieet is in Amerika razendpopulair en ook de Nederlanders starten er massaal mee.


Miss Natural Winkel

Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in je voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is! Om je te helpen bij jouw natuurlijke levensstijl en groei kun je kiezen uit verschillende lidmaatschappen en programma’s. 


Droog Trainen Protocol Vrouwen

 

Voeding is een essentieel onderdeel als het gaat om vetverlies. ​Veel ​vrouwen falen om blijvend vet te verliezen omdat ze simpelweg de verkeerde dingen doen.

Ze focussen zich op details en vergeten daarbij de basis, die 90% van het resultaat geeft.​​​ Inzicht is het sleutelwoord voor succes. Een voedingsplan wat afgestemd is op jouw lichaam en behoeftes.

Weten wat je kan en mag hebben, terwijl je alles eet wat je lekker vindt (flexibel diëten), en toch resultaat bereiken. Dat is waar onze methode om draait. We leggen je stap voor stap uit wat jij moet doen om effectief vet te verliezen, wat te doen als vetverlies stokt, en hoe je dat vet er uiteindelijk permanent af houdt.Droog Trainen Protocol Mannen

 

Wij zijn Henry en Rinus. Coaches van Droog Trainen Academie. Sinds 2013 helpen wij mannen online om hun ideale lichaam te bouwen waarbij de focus ligt op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl.

Inmiddels hebben wij online honderden mannen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam. 

Wat ons betreft draait onze business om één ding: het beste resultaat voor onze klanten. Het doel van onze website is om gemotiveerde mannen zoals jij te helpen om hun krachttraining, voeding en levensstijl te optimaliseren.


Blijvend zelfvertrouwen

Hoe krijg je nu wèl een sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen?

Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. Het is niet nodig ontzettend assertief te zijn of iedereen te vertellen hoe geweldig je bent.

Het gaat erom dat je je echt de moeite waard voelt en voor niemand onderdoet. Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen.

Wat je nodig hebt zijn eenvoudige en bewezen technieken die je zelfvertrouwen doen groeien. Deze technieken helpen je jezelf te accepteren en te waarderen.

Ze helpen je perfectionisme en zelfkritiek los te laten. Er is immers niets om bang voor te zijn. Je bent prima, precies zoals je bent! Los van wat je doet, los van wat anderen denken…

 

 


Kwartaalabonnement - Practice Happy with Yoga

Wat is Practice van Happy with Yoga? Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’. Registratie vindt plaats op basis van abonnementen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit: Maandabonnement - € 12,50 per maand. Kwartaalabonnement - € 35 per kwartaal Jaarabonnement - € 120 per jaar 


Nooit meer zorgen of stress

 

Hoe zou het zijn om je echt goed te voelen?

Hoe zou het zijn om te stoppen met al die negatieve gedachten – ook die negatieve gedachten over jezelf? Geen zorgen meer te maken over de toekomst? Geen spijt meer te hebben van het verleden?

Hoe zou het zijn om niet meer elk moment te piekeren? Geen twijfel meer te hebben? Zou je je niet enorm opgelucht voelen? Dan begin je pas te leven zoals het echt bedoeld is: ontspannen en genietend van elk moment!


Yoga Nidra - Happy with Yoga

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent 'samenbrengen' of 'verbinden'. En Nidra betekent 'slaap'. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning.


Cursus Natuurlijk Suikervrij

 

Al ruim 9 jaar helpt Miss Natural mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’. Al meer dan 30.000 mensen gingen je voor en ervaren de vele voordelen van suikervrij leven.

Alle ervaringen en waardevolle feedback van deelnemers hebben wij verwerkt in deze cursus. Er bestaan geen kant-en-klaar diëten of eetmethodes die voor iederéén geschikt zijn. Ieder lichaam is immers uniek.

Daarom is het optimaliseren van een gezonde levensstijl een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij ik je stap voor stap zal leren wat goed voor je is.