Bedrijfsinformatie

Bij Caduceus Kruidenapotheek zetten we ons in voor jouw gezondheid en verzorging, met een compleet aanbod van helende kruiden en natuurlijke supplementen. Onze producten, variërend van ontstekingsremmende kruidenmixen tot versterkende supplementen, zijn ontworpen om zowel jou als je dierbaren te ondersteunen in het streven naar een vitaal leven.

Streef naar een harmonieus en vitaal bestaan met Caduceus Kruidenapotheek – uw partner in natuurlijke gezondheid!

Onze zorgvuldig geselecteerde kruiden zijn rijk aan heilzame stoffen en ontworpen om specifieke kwalen te behandelen. Bij ons vind je bijvoorbeeld speciale kruidenmixen die de lever ontgiften (detox), de werking ervan ondersteunen en bijdragen aan jouw algehele welzijn.

Elke mix van losse thee en kruiden bij medicinalekruidenonline.nl is op maat samengesteld en wordt vers gewogen en verpakt voor elke klant, om de hoogste kwaliteit en versheid te waarborgen.

Ontdek onze alkaline rijke collectie, waaronder vegan en vegetarische opties, die boordevol essentiële mineralen en vitaminen zitten. Onze natuurwinkel biedt ook kruiden thee met verzachtende eigenschappen voor huid aandoeningen zoals eczeem. Bovendien draagt onze poeder selectie bij aan een sterke weerstand en biedt het een natuurlijke, ontstekingsremmende ondersteuning aan je lichaam.

Contact

Caduceus kruidenapotheek

www.medicinalekruidenonline.nl

info@medicinalekruidenonline.nl

Herengracht 420, 1017  BZ  Amsterdam

Telefoon 06 36016464: op werkdagen van 0.900 u.-12.00 u.,

K v K nummer 75963345, BTW - identificatienummer NL003022474B02