Kruiden voor betere seks

Kruiden voor betere seks

 

Iedereen wil een goede tijd in bed hebben en de uitdagingen aangaan die met verstoringen gepaard gaan. Wat nog belangrijker is, je moet ervoor zorgen dat je in staat bent om het meeste uit je tijd met je partner te halen, en dit is waar deze kruiden een rol spelen. Profiteer van de voordelen die ze bieden en verander je liefdesspel ten goede.

Seks kan niet beter zijn dan wanneer je een ideale stroom van emoties, intuïtie en vooral bloedstroom hebt. Dit is de reden waarom dit kruid zo effectief is, omdat het ervoor zorgt dat je de beste doorbloeding krijgt en de belangrijke delen in je lichaam van de juiste hoeveelheid bloed voorziet voor een betere werking

.Het beste is nu dat Ginkgo biloba je bloedcirculatie verhoogt zonder enig effect op de bloeddruk, waardoor het een ideale optie is voor mensen die worstelen met erectiestoornissen. Het andere interessante is dat biloba wonderen doet voor zowel mannen als vrouwen.

Het kruid is goed in het stimuleren van de bloedcirculatie naar de haarvaten onder de huid voor een verhoogde gevoeligheid. En net als de meeste andere kruiden die er zijn, is biloba een geweldige oplossing voor je bloedstroom, maar het kan allergische reacties en spijsverteringsproblemen veroorzaken als je er gevoelig voor bent.

Als u dagelijkse doses aspirine of antistollingsmiddelen gebruikt, is dit misschien niet het juiste moment om Ginkgo biloba in te nemen voor uw veiligheid. De reden hiervoor is dat de combinatie van dit kruid met medicijnen je een hoger risico op bloedingen kan geven.

 

Maca wordt ook wel de Lepidium meyenii genoemd, het is een inheemse plant in Peru. Het is essentieel voor het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht, libido en energie in het algemeen. Het kan ook geslachtshormonen zoals testosteron, oestrogeen en progesteron normaliseren.

Maca kan ook helpen bij vruchtbaarheidsproblemen, onregelmatige menstruatiecycli en pijn in de cyclus verlichten, om nog maar te zwijgen van het reguleren van de overgang van de menopauze en het onderdrukken van stress.


Ashwagandha ook bekend als Withania somnifera, ashwagandha verhoogt de energie en vermindert stress en verhoogt ook het aantal zaadcellen. Bovendien is het ook ideaal als het gaat om het verhogen van de productie van geslachtshormonen bij zowel mannen als vrouwen.

De actieve principes zoals anoloid, alkaloïden, withanoliden en andere gaan een lange weg in seksuele stimulatie en bieden ook uithoudingsvermogen voor een langere levensduur. Het enige probleem hier is dat je het uren voor de actie moet nemen; een paar uur eerder zal het lukken. Je moet ook bedenken dat het kan leiden tot een verhoogd testosteron in het lichaam; dit kan agressie veroorzaken, vooral als u gevoelig bent voor testosteron. Je lichaam kan er ook tolerant voor worden, waardoor het in de toekomst minder effectief wordt, dus matiging is essentieel.

Als zodanig is het raadzaam om slechts een paar keer per week een enkele capsule van 500 mg in te nemen,  en observeren hoe het voor u werkt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.