Eucalyptusoliën en hun voordelen

De eucalyptus is de voedselbron geweest voor koalaslagen, maar het is ook voeding voor dieren in het wild. Misschien wel het beste is dat deze plant ook rijk is aan geëxtraheerde etherische oliën
van de bladeren, die belangrijke geneeskrachtige eigenschappen bezit. Deze boom, ook bekend als de Tasmanian Blue Gum, biedt een uitzonderlijk voordeel, en hier zijn de belangrijkste toepassingen van zijn oliën en hun voordelen.


EEN COMBINATIE VAN DE eucalyptusolie met olijfolie of kokosolie kan je haar een speciale traktatie geven voor een absoluut hydraterend effect. Dit helpt roos en die jeukende hoofdhuid op afstand te houden. Bovendien kunt u het ook gebruiken om luizen op natuurlijke wijze te voorkomen als u geen chemische behandelingen wilt toevoegen. Volgens NYU Medical School is deze olie ook efficiënt bij het behandelen van sinusitis, waardoor patiënten sneller resultaten bereiken. Of het nu op uw tapijt, kleding of een andere stof in huis is, deze oliën zijn essentieel om de meest hardnekkige plekken aan te pakken. Trouwens, als je kauwgom op je schoenen hebt, kun je erop rekenen, maar het kan zijn dat je een steekproef moet doen om er zeker van te zijn dat dit de kwaliteit van het oppervlak niet aantast.

Eucalyptus is zeer nuttig bij het ontgiften van uw lichaam van micro-organismen die u mogelijk ziek kunnen maken. Door enkele druppels etherische olie in de diffuser te gebruiken voordat u gaat slapen, profiteert u van de genezende kracht van deze plant om verkoudheid gemakkelijk te bestrijden. Voeg enkele druppels toe aan een stofzuiger of een wasdroger voor een beetje ontsmettings- en verfrissend effect, terwijl je nog steeds schimmel in je huis doodt. Als je dat wilt, kun je de eucalyptusolie altijd mengen met kruidnagel- en thee-olie voor luchtreiniging en schimmelvrije omgeving in je huis.

Deze olie geeft een frisse geur aan uw huis en voegt bij elke druppel een vleugje cruciale antimicrobiële eigenschappen toe. Het toevoegen van olie aan je wasmiddel, zeep, toiletreiniger of dweilwater kan vrijwel alles veranderen. Wonden behandelen met zijn antiseptische en antimicrobiële eigenschappen is deze olie  effectief bij het behandelen van onder andere brandwonden, wonden, schaafwonden, zweren, snijwonden en schaafwonden.

Bovendien kun je het ook gebruiken bij insectenbeten. Gebruik het samen met een (natuurlijke) pijnstiller in het getroffen gebied, en het helpt het infectie vrij te houden en helpt bij een snellere genezing. Van hondenbedden tot stinkende schoenen en vrijwel elke andere geur in de buurt, u kunt dingen gemakkelijker maken met het gebruik van deze oliën bij het wassen van uw artikelen. Week een doek in eucalyptusolie
en water, droog het dan in de zon en gebruik het om te wassen. Als alternatief kun je voor citroenolie of theeboom gaan om de stank te overwinnen.

Dergelijke ademhalingsproblemen zoals onder andere bronchitis, astma en longontsteking kunnen moeilijk te behandelen zijn. Maar eucalyptusolie is handig om bloedvaten te verwijden, zoals in het geval van astma. Meng het gewoon met kokosolie, pepermuntolie en breng het aan op de bovenkant van je borst.

Productbeschrijving:

Eucalyptus Eden Etherische Olie - 10ml

  • Verdunning:: 100% Puur

 

bevat 100% essentieel voor aromatherapie gebruik.

Altijd verdunnen voor gebruik op de huid. Niet intern gebruiken, buiten bereik van kinderen houden en gepolijste oppervlakken vermijden.


Voor gebruik met alle branders, lampen, rietverspreiders en gedroogde bloemen.


Kan een allergische reactie veroorzaken.

 

deel van de plant gebruikt: bladeren en twijgen
Extractieproces: stoomdestillatie
China

 

10ml fles Hoogte 6cm Breedte 2.5cm Diepte 2.5cm

 

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.